Vandaag stond een tocht van 35 km op de planning, een behoorlijk eind. We vertrokken vanuit Camping L’Albera en zouden eindigen in El Port de la Selva. Daar zouden we onze tent opzetten op Camping Port de la Vall.

We hadden er flink de pas in. Ook vandaag zouden we weer veel over autowegen lopen. Dit keer waren de wegen ook best wel druk. Veel autoverkeer waar je voor op moest passen. Echter, dit wisten we van te voren en dus waren we hier goed op ingesteld.
Onderweg kwamen we door best wel wat grotere steden. Hier kon je onder andere heerlijke ijsjes halen 😉 .

En dan eindelijk, was daar de zee. Vandaag was de eerste dag dat we een blik mochten vangen van het mooie water. In het landschap waren steeds meer huisjes te zien en uiteindelijk kwamen we uit in een badplaats. Iets verder hiervandaan lag onze camping.
De camping was erg groot en druk. De plaatsen waren klein en ik vond de tenten en caravans behoorlijk hutje mutje staan. Het trekkersveldje daarentegen was vrij leeg en rustig. Voor 1 nachtje was het meer dan prima.
Op de camping was ook een best wel grote supermarkt, wat ook fijn was. Ze hadden er ook hele coole winkelmandjes.

Van al het lekkers dat we in de supermarkt konden vinden, bereide we vervolgens ons avondeten. Tevens was dit waarschijnlijk de laatste keer van de vakantie dat we zelf zouden koken. Dat moesten we natuurlijk wel even goed doen.

Ben je zelf van plan om de GR11 te lopen, heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt? Stuur me dan gerust een berichtje!