Vandaag gingen we op weg naar Beget. Op de route zou voorlopig geen camping zijn en aangezien we nogal een slechte nacht achter de rug hadden, besloten we om in Beget in een hostel te slapen.
Maar voordat we daar waren, mochten we eerst nog 6 uur op pad.

De omgeving van vandaag was heel anders dan dat we de laatste dagen hadden gehad. We begonnen door bebost gebied en liepen later wat meer over heide. Er zaten weer erg mooie stukken tussen en de afwisseling was leuk.

Onderweg kwamen we door het stadje Mollo. Een klein schattig stadje waar we besloten een kopje koffie te doen. Of 2, of 3… We zaten er zo lekker rustig en de koffie smaakte erg goed dat we er zeker 1.5 uur hebben gezeten.
Nadat we ook nog wat kaas bij de lokale supermarkt hadden gehaald, besloten we verder te lopen.


De route vervolgde uiteindelijk weer in wat meer beboste natuur. Leuke bruggetjes en doorgangetjes en sommige delen hadden een jungle-achtige vibe. Een deel van de route was helaas ook bezaaid met rupsen. Van die kleine rupsjes die aan draadjes hangen en waar we echt doorheen moesten. Want een andere looproute was geen optie. Dus wandelstok in de aanslag en proberen zoveel mogelijk voor je weg te halen. Dit ging goed al was de wandelstok uiteindelijk wel verandert in 1 groot spinnenweb.

Uiteindelijk kwamen we aan in Beget. Beget was een klein authentiek stadje met een gezellige en rustige sfeer.
Wij gingen overnachten in ‘Hostal el Forn’ en dit is zeker een aanrader! Vriendelijke mensen en de service was super. Heerlijk eten en ook de kamer was mooi.

 

De kamer had overigens een bad, waardoor we besloten hier onze kleding te wassen.

We konden hier echt even bij tanken na de nacht van gister. We waren weer helemaal klaar voor een nieuwe dag.

 

 

Ben je zelf van plan om de GR11 te lopen, heb je vragen of wil je gewoon wat kwijt? Stuur me dan gerust een berichtje!