Be me

Hey, ik ben Roelien. Fan van hiken, hardlopen, badminton, woordgrappen, sportieve uitdagingen, koffie, puzzelen, biertjes, gekke dansjes en nog veel meer.

Ik hou ook van de natuur. Ondanks mijn grote vriendschap met hooikoorts, kom ik graag buiten. Hardlopen in het ochtendzonnetje, hiken door de mooie bergen en genieten van de geweldigste uitzichten, daar word ik gelukkig van.

Mijn liefde voor hiken is ontstaan toen ik mijn vriend Niels leerde kennen. Hij deed dit al van jongs af aan en heeft me laten proeven van de ‘cultuur’.
De laatste jaren hebben we samen een aantal mooie hike tochten mogen maken. Hierover schrijf ik onder andere in mijn blogs. Ik geef tips en tricks of bijvoorbeeld simpelweg leuke weetjes. Daarnaast hoop ik met mijn verhalen en foto’s een kleine impressie te geven en je net zo enthousiast te maken als dat ik ben.

Naast het hiken hou ik ook van andere sporten. Zo doe ik van jongs af aan, aan badminton en ben ik de laatste jaren actief aan het hardlopen.
Ik hoor mezelf nog zeggen ‘Nee, hardlopen dat is niks voor mij. Ik snap niet wat mensen daar leuk aan vinden. Dat is toch super saai’.
Totdat ik al snel merkte dat ik er beter in werd en dat ik steeds gemakkelijker grotere afstanden kon lopen. Nu weet ik niet meer beter dan dat ik wekelijks met mijn hardloopschoenen naar buiten stap.